Over Agrozone

Agrozone onderneemt op basis van ruim 20 jaar ervaring in ozon en is daarmee in Nederland de absolute marktleider qua kennis en bouw van ozonsystemen. Vanuit een historisch bedrijfspand gevestigd in Loenen Gld, ontwikkelen en produceren we al onze producten zelf. Dankzij een eigen R&D afdeling en automatisering werken we continu aan de ontwikkeling van nieuwe producten en blijven we nieuwe toepassingen voortdurend testen.

'Het pand waarin wij gevestigd zijn dateert uit 1666, van voor de industriële revolutie. Nu pas, zo'n 400 jaar later, zijn we die revolutie aan het voltooien met producten die geen aanslag doen op de wereld om ons heen.'

Nadat voormalig eigenaar Cees de Haan 15 jaar actief was in de industriële sector en marktleider was op het gebied van legionellabestrijding in koeltorens met ozon, was hij in 2008 toe aan een nieuwe uitdaging. Agrozone werd de naam voor een nieuw bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van residuvrije desinfectietechnieken om het gebruik van chemie, bestrijdingsmiddelen en medicijnen in de samenleving terug te dringen. Deze doelstelling wordt binnen Agrozone door alle medewerkers nagestreefd als zijnde een missie. Onze innovatieve technieken geven menig ondernemer de kans om duurzaam te ondernemen, een grote bijdrage te leveren aan het milieu en veiligheid voor de mens. Een kans om mee te doen in onze missie.

De innovatieve oplossingen die Agrozone heeft ontwikkeld hebben een weg gevonden naar een verscheidenheid aan sectoren.

 

Door de behaalde successen van Agrozone worden haar systemen inmiddels over de gehele wereld geëxporteerd, van Scandinavische landen tot Rusland en van Zuid-Afrika tot USA/Canada.

Ons team

Onze dealers

Agrozone werkt graag samen met haar dealers en installateurs om onze systemen zorgvuldig binnen uw bedrijf te implementeren. Samen met onze dealers zorgen we voor de  oplevering van een goed werkende installatie.

Get in touch with us

Address:

Dalenk 3h

7371 DE Loenen (GLD)

The Netherlands

Tel: +31 88 422 82 22

Service : +31 88 422 82 20

E-mail

General: info@agrozone.nl

Service: service@agrozone.nl

Sales: sales@agrozone.nl

Copyright © | 2019 | Agrozone BV

  • Black Youtube Icoon