Over ons

We zijn een middelgroot technisch innovatief bedrijf en we kunnen bogen op meer dan 30 jaar ervaring met water en luchttechnieken en realisatie van honderden installaties. We zijn onderdeel van een grotere groep, gericht op advies, realisatie, financiering, onderhoud en monitoring van technische oplossingen voor verbetering  van uw teelt.

Vragen? Stuur ons een e-mail
Telefonisch contact? +31 88 422 82 22

Onze missie: verbeteren en van de kwaliteit binnen uw bedrijf door het toepassen en monitoren van innovatieve technieken op het vlak van water- en luchtbehandeling.

Oplossingen ontwikkelen vanuit het probleem van onze opdrachtgevers is onze visie. Dit doen we op basis van 30 jaar ervaring in ozon, water en luchttechnieken.

Vanuit een historisch bedrijfspand gevestigd in Loenen Gld en een kantoor in Dordrecht, ontwikkelen en produceren we al onze producten zelf.

Dankzij een eigen R&D afdeling en automatisering werken we continu aan de ontwikkeling van nieuwe producten en blijven we nieuwe toepassingen voortdurend testen.

Meer weten over hoe wij uw kwaliteit kunnen verbeteren?
Maak een afspraak

Kennis samen gebracht!

De marktvraag vanuit de agrarische sector voor innovaties in lucht- en waterbehandeling heeft ervoor gezorgd dat Agrozone in 2008 is begonnen met haar activiteiten. Wat heeft geresulteerd in samengebrachte (ozon) kennis van Cees de Haan en Art Lobs.

Agrozone werd de naam voor een nieuw bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van residuvrije technieken om het gebruik van chemische middelen in de omgeving terug te brengen en de kwaliteit van uw bedrijf  te verbeteren.

Deze doelstelling wordt binnen Agrozone door alle medewerkers nagestreefd als zijnde een missie.

Meer weten over onze missie om de kwaliteit van uw bedrijf te verbeteren?
Maak een afspraak

Innovatieve oplossingen

De innovatieve oplossingen die Agrozone heeft ontwikkeld hebben een weg gevonden naar een verscheidenheid aan sectoren.

​Door de behaalde successen van Agrozone worden haar systemen inmiddels over de gehele wereld geëxporteerd, van Scandinavische landen tot Oost-Europa en van Zuid-Afrika tot USA/Canada.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?
Maak een afspraak

CO₂ Prestatieladder

Agrozone beseft dat de uitstoot van CO₂ in haar bedrijfsvoering en in de uitvoering van projecten onvermijdelijk is, maar dat er tevens een verantwoording ligt om deze uitstoot zo veel mogelijk te reduceren. Hiertoe heeft Agrozone onder de vlag van de Aurora Holding een portfolio opgesteld met daarin de CO₂ footprint en een inventarisatie van de reductiemogelijkheden.

CO₂ prestatieladder footprint 2021
CO₂ prestatieladder footprint 2020
Portfolio CO₂ prestatieladder Aurora Holding B.V. 2021
Reductiemogelijkheden 2021-2025
Innovatie 2021

Certificaten

CO₂ certificaat
VCA** certificaat
ISO9001 certificaat

Wij zijn uw specialist voor (her)gebruik van water en lucht in de agrarische sector en industrie.

Werner van Mullekom
Accountmanager glastuinbouw / export
+31 6 28 78 75 16Stuur mij een e-mail
Roy Imming
Accountmanager Akkerbouw / bloembollen
+31 6 12 74 09 97Stuur mij een e-mail
Ons hele team ontmoeten? Zie ons hele team op de team-pagina

Kom jij ons team versterken?